Lid worden?

Lid worden?

Stuur bericht

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij de nieuwe Raymond van Barneveld en lijkt het je wat om mee te doen? Dan is dit wat je moet weten!

Waar?

We spelen altijd in de kantine van 't Horsthuis. Het adres is Horstweg 12 te Broekland.

Wanneer?

Eens in de twee weken gooien we op maandagavond om 19:30 uur. We starten altijd begin september en eindigen na ongeveer 15 speelrondes begin april.

Hoe?

Heel simpel: met pijlen natuurlijk. Iedereen neemt zijn/haar eigen pijlen mee. Bij HorstDarts hebben we 8 competitieborden tot onze beschikking. Elke avond spelen we zes partijen, waarna de stand in de competitie wordt geupdate in zowel de HorstDarts Map als online.

Waarom?

We zijn immers de gezelligste dartsclub, dat blijkt wel uit onze toernooien! Nieuw talent is altijd welkom. Trouwens, ook als je nog geen olifant kunt raken ben je bij ons welkom (alhoewel, in de buurt van het bord gooien is wel gewenst). Dan kun je mooi je skills bij ons verbeteren. Je kunt altijd genieten van een hapje of drankje, of je kunt kiezen om één van de partijen te tellen als je zelf even niet hoeft te gooien.

Lid worden?

Kom eens langs in 't Horsthuis om een kijkje te nemen. Graag meedoen? Word dan lid! Stuur ons op Instagram of Facebook een persoonlijk bericht.