Lid worden?

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij de nieuwe Raymond van Barneveld en lijkt het je wat om mee te doen? Dan is dit wat je moet weten!

Waar?

We spelen altijd in de kantine van 't Horsthuis. Het adres is Horstweg 12 te Broekland.

Wanneer?

Eens in de twee weken gooien we op maandagavond om 19:30 uur. De eerste datum is 10 september 2019, de volgende 24 september enzovoort. In totaal spelen we 15 rondes, wat inhoudt dat de laatste ronde op 1 april wordt gespeeld.

Hoe?

Heel simpel: met pijlen natuurlijk. Iedereen neemt zijn/haar eigen pijlen mee. Bij HorstDarts hebben we 8 competitieborden tot onze beschikking. Elke avond spelen we zes partijen, waarna de stand in de competitie wordt geupdate in zowel de HorstDarts Map als online.

Waarom?

We zijn immers de gezelligste dartsclub, dat blijkt wel uit onze toernooien! Nieuw talent is altijd welkom. Trouwens, ook als je nog geen olifant kunt raken ben je bij ons welkom (alhoewel, in de buurt van het bord gooien is wel gewenst). Dan kun je mooi je skills bij ons verbeteren. Je kunt altijd genieten van een hapje of drankje, of je kunt kiezen om één van de partijen te tellen als je zelf even niet hoeft te gooien.

Lid worden?

Kom eens langs vanaf 10 september om een kijkje te nemen. Graag meedoen? Wordt dan lid! Stuur ons op Facebook een persoonlijk bericht of stuur een mailtje naar horstdarts@home.nl.