Toernooien

De HorstDarts toernooien zijn in Broekland en omgeving een grote publiekstrekker. Zowel het single toernooi als het koppeltoernooi worden elke keer weer druk bezocht en de darters zijn het er veelal over eens... de toernooien in Broekland zijn √°ltijd gezellig!

Eind januari wordt jaarlijks het single toernooi gehouden. In het Horsthuis worden maximaal 96 darters ontvangen. Zij worden onderverdeeld in 16 poules, waar zij voor de hoogste plaatsen strijden. Nummer 1 en 2 plaatsen zich voor de winnaarsronde, nummer 3 en 4 voor de verliezersronde.

Natuurlijk wordt er meer gewonnen dan dartstitels. Na de wedstrijden in de poule is de gebruikelijke verloting, waarbij het ene vleespakket na het andere eruit vliegt. En laten we de vaatjes bier ook niet vergeten...

In de winnaars- en verliezersronde wordt vervolgens gespeeld volgens het knock-out systeem, waarna we een verliezersfinale, een winnaarsfinale en een troostfinale overhouden.

Aanmelden?

Zou je graag eens mee willen doen? Wees er snel bij, want met maximaal 96 deelnemers zit het snel vol. Opgave kan bij Dick Valk via horstdarts@home.nl of 0570 53 18 33.

Uitslagen toernooien